Reitti

Sininen viiva = koko maraton ja puolimaraton. Punainen ja osittain sininen viiva = neljännesmaraton (10,5 km). Vartin maaliin juostaan osittain maratoonareita vastaan, muista antaa tietä! Reitti on virallisesti mitattu!

Puolimaratonilla lenkki kierretään yhden kerran, täysmaratonilla kaksi kertaa. Reitti on merkitty katuun viivalla. Lisäksi reitin varrella on opasteita, kilometrikyltit ja risteyksissä henkilöohjaus.

HUOM! Maratonin ja ½ maratonin reittiin on tullut muutoksia. Campingalueelle ei mennä ollenkaan, sen sijasta juostaan Lähteentie suoraan kierretään Ahjokuja sitten jatketaan Lähdetietä Kappelisatamantielle Kadermokadun risteykseen sieltä oikealle Hirvikalliontielle Halmstadinkadulle ja suoraan maaliin.

OBS en liten ändring i maraton och ½ maraton rutten. Rutten går INTE in på campingen utan man löper källvägen fram rundar Assjegränd fortsätter igen på Källvägen ända till Kapellhamnsvägen i hörnet av Kadermogatan viker man av till höger till Älgbergsvägen och löper mot Halmstadsgatan och sedan Halmstadsgatan ner till mål.